Print deze pagina

Spaans restaurant Toledo

25 okt 2011
Categorie: Mediterraans
Gelezen: 6137 keer

Restaurant Toledo is gevestigd in het centrum van Wageningen. Op de uitgebreide kaart staan voornamelijk Spaanse heerlijkheden die vrijwel allemaal als tapa of als hoofdgerecht gerecht kunnen worden besteld. Daarnaast heeft Toledo een ruim gesorteerde tapas dinerkaart waar voor een zeer aantrekkelijke prijs gerechten van kunnen worden gekozen, onbeperkt welteverstaan! 

De eigenaren Hans en Hetty die Spaans restaurant Toledo in Wageningen reeds jaren geleden op de kaart hebben gezet kunnen trots zijn op een altijd zeer goed lopend restaurant met een opmerkelijk grote gastentrouw. De vaste keukenbrigade is zeker een belangrijk onderdeel van dit succes.

In 2010 is een is besloten om het restaurant in andere handen over te dragen, echter op dit besluit zijn beide eigenaren in maart 2013 teruggekomen en hebben zij de draad weer opgepakt. Vanaf dat moment kon Wageningen en verre omstreken weer genieten van al het heerlijks dat Toledo telkens weer op tafel zet, want ook oude vertrouwde keukenbrigade kookt weer met hart en ziel de Spaanse sterren van de hemel. En dat is te merken!

Geweldig en gevarieerd eten, een prima en ongedwongen sfeer, een gedreven, gezellige, vriendelijke en nonsense bediening en altijd veel heerlijkheden buiten de toch al uitgebreide kaart om!

Reserveer snel een heerlijk avondje uit bij Toledo!

Frank Westerhout

Ontwikkelaar en Administrator van deze site. Mijn EaterNet initiatief is voornamelijk tot stand gekomen omdat ik zelf als enthousiast restaurantbezoeker kansen zie voor ondernemers om met behulp van moderne, voor zichzelf werkende techniek meer revenuen te behalen uit alle dagelijkse inspanningen.

In mijn eigen bedrijf dat zich reeds sinds 1985 voornamelijk richt op Safety Management bij grote ondernemingen worden deze technieken al jaren veelvuldig en naar tevredenheid toegepast: informatie verzamelen en toepassen waarmee adequaat aan verliesbeheersing kan worden gewerkt. Kort samengevat: verzamelen, meten, leren en verbeteren!

Het is voor mij een uitdaging om naast de dagelijkse leiding van mijn eigen bedrijf de bewezen en in de praktijk gebruikte technieken aan te bieden in een voor EaterNet aangepaste vorm én om deze toe te passen binnen datgene wat ik altijd leuk heb gevonden na een dag hard werken: de horeca!

Website: www.eaternet.nl

Recente artikelen van Frank Westerhout

Gerelateerde informatie (tags)

1 Reactie